Skriv för oss

sidpost Skriv för oss - Skriv för oss

Det största sättet för dig att direkt påverka innehållet vi producerar och levererar på Hollywood Mogul är genom att skriva för oss. Just nu rekryterar vi två nya innehålls skrivare att integrera till vår hemsidas lag.

Är du en gambling fantast som vet hur och var du spelar de absolut bästa spelautomaterna? Förstår du hur online- och land baserad gambling fungerar? Är du ett fan av biografer som brukar tänka på hur filmer påverkar andra uttryck av masskultur, så som gambling?

Är du väldigt bra med ord och få din fram vad du menar, antingen muntligt eller skriftligt? Slutligen, tror du att du har bra analys- och kritik kunskaper?

Vi är glada över att berätta för dig att om du har svarat ja på någon av de fem frågorna över, du kan mycket väl vara den skrivmedarbetare vi behöver.

Kom över till vår kontaktsida och låt oss veta om dina intressen i att söka för våra öppna platser. Vi kommer att svara dig så snabbt som möjligt med all information du behöver veta om undersökning och urvalsprocessen.

Du kommer att frågas om att skicka en artikel med mellan 300 och 500 ord, så börja komma på några bra idéer.

Du kan antingen jobba hel-tid eller del-tid. Du kan jobba avlägset eller från våra kontor. Och du har till och med nästan hel frihet för att välja ditt eget schema. Vad väntar du på?

Det här kan vara en chans som helt och hållet matchar din talang för skrivande och kommunikation om ämnen du bryr dig om.

Tänk på det här. Om du rekryteras av vårt lag på Hollywood Mogul, kommer du ha förändringen av att direkt bidra till förbättringen av vårt arbete varje dag.

Om du har några frågor du vill fråga före du skickar ditt första ansöknings-meddelande, du kan nå ut till oss genom kontaktsidan eller genom att skicka ett email till phillip@hollywood-mogul.com.

Vi kan inte vänta på att få höra från dig!